TERASSIKOKONAISUUS

Upean terassikokonaisuuden voit rakentaa oman makusi mukaan. Kokonaisuus voidaan tehdä joko terassille tai talon kylkeen lisähuoneeksi, ruokatilaksi, kasvikeitaaksi... mahdollisuudet ovat rajattomat! Nuku tähtitaivaan alla, ihastele täysikuuta tai vietä ilta rakkaimpien ystäviesi kanssa.

MIKSI COVER-LASITERASSI?

 

Tyylikäs ja huoltovapaa alumiinirakenteinen Cover-lasiterassi on suunniteltu suomalaiset tuuli- ja lumikuormat huomioon ottaen. Voit räätälöidä lasiterassin asuntosi julkisivuun sopivaksi erilaisilla runko- ja lasivärivaihtoehdoilla. Räätälöintiä voit täydentää valitsemalla lasiterassiisi Cover-lasitusjärjestelmän haluamillasi ominaisuuksilla. Täysin lasitetulla terassilla voit nauttia yhdessäolosta perheesi ja ystäviesi kanssa tuulen ja sateen pysytellessä ulkopuolella.

Cover-lasiterassi on hinta ja laatu -suhteeltaan  aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa terassisisustus.

 

Lasiterassin hankkiminen on lopulta pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – tiesitkö muuten, että lasituksen asennustyöstä voi vähentää jopa 45% verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Myös koko investoinnin rahoitus onnistuu kauttamme Cover-rahoituksella.

YHTEYSTIEDOT:

CoverLasitus Oy

Yrittäjäntie 16 B4

01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2800432-9

 

Info: 010 327 3781

Ma-pe 9.00-17.00

Sähköpostiosoite: info@coverlasitus.fi

www.coverlasitus.fi