PARVEKELASIT

Laadukkaat ja tyylikkäät parvekelasimme soveltuvat monen muotoisille parvekkeille. Voit sisustaa itsellesi tyylikkään ulkoilmahuoneen tai vaikka keitaan parvekkeelle ja nauttia huoletta. Parvekelasit kestävät jopa myrskytuulet.

Aurinkoisella säällä COVER-parvekelasitus on helppo avata joko kokonaan tai vain osittain. Sateella, tuulella ja pakkasella parvekelasit saa vaivattomasti ja nopeasti suljettua. Lasitus suojaa parvekekalusteet ja vähentää huomattavasti parvekkeen kunnostus- ja siivoustarvetta sekä eristää hieman lämpöä.

 

Huippulaadukkaiden horisontaalipyörästöjen ansiosta COVER-parvekelasitukset voidaan asentaa paitsi suoriin, myös kulmikkaisiin tai kaareviin parvekkeisiin.

Parvekelasitus toteutetaan aina helppokäyttöiseksi ja tyylikkääksi sekä tietenkin laatutyönä – parvekelasituksen lasielementit liukuvat kevyesti eriasteisten kulmien yli.

 

Cover-parvekelasitus on hinta ja laatu -suhteeltaan aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa parvekesisustus.

YHTEYSTIEDOT:

CoverLasitus Oy

Yrittäjäntie 16 B4

01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2800432-9

 

Info: 010 327 3781

Ma-pe 9.00-17.00

Sähköpostiosoite: info@coverlasitus.fi

www.coverlasitus.fi