LIUKULASIT

Kehystä kotisi kauniisti sillä värillä kuin haluat. Helposti liikuteltavat, tiiviisti suojaavat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kesken. Myös lemmikit nauttivat raikkaasta terassista.

Raamillinen COVER-COPAL liukulasitusjärjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle COVER järjestelmälle. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.

 

COVER-COPAL liukulasit ovat laadukkaat ja niistä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen.

Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta.

 

Cover-liukulasitus on hinta ja laatu -suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat esimerkiksi suojata terassisi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on vaikkapa terassisisustus.

YHTEYSTIEDOT:

CoverLasitus Oy

Yrittäjäntie 16 B4

01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2800432-9

 

Info: 010 327 3781

Ma-pe 9.00-17.00

Sähköpostiosoite: info@coverlasitus.fi

www.coverlasitus.fi